Uitgebreide en flexibel in te zetten basis-functionaliteiten - Pencilplus
Gepubliceerd: 11-01-2019
De basisfunctionaliteiten van Pencilplus worden volledig ontworpen in je eigen huisstijl en zijn flexibel in te zetten binnen de website. Zo kun jij jezelf blijven onderscheiden van andere websites.
Hier kan een foto bijschrift komen.

Content blok


De basis van een website is een pagina. Een pagina bestaat uit een aantal content blokken. Deze blokken kunnen foto’s, tekst, iconen en bewegend beeld bevatten. Of een combinatie van deze elementen.

 

Berichten


Een volgend veelgebruikt element is de berichten-functionaliteit. Geschikt voor het tonen van nieuwsberichten, vacatures, blogs etc.

Op verschillende plekken in een website kun je berichten tonen: als volledige overzichtslijst, als een lijst van recent geplaatste berichten, als headlines in een geanimeerde slider en natuurlijk het volledige bericht.

 

Profielen


Voor het tonen van medewerkers en hun specialisaties of het delen van achtergrondinformatie is er de profielen plugin. Ook hier is er een mogelijkheid de profielen als lijst of slider te tonen en is er uiteraard weer een volledige profielpagina-functionaliteit. Uniek is dat je tags kan toevoegen aan een profielpagina. Op basis van deze tags kun je de juiste profielen bij de juiste onderdelen van je website laten inladen. Dit kan handig zijn als je te maken hebt met specialisten in een bepaald stukje vakgebied.

 

Tags


Tags zijn niet alleen toe te voegen bij profielen. Ook bij berichten of andere content blokken kun je tags toevoegen. Op basis van deze tags creëer je een extra automatische selectie van content voor je bezoeker: de tagpage. Op deze pagina groepeer je alle content die een bepaalde tag heeft meegekregen.

Het is mogelijk je bezoeker meer relevante informatie te bieden door het tonen van relevante tags en door een mooie tagcloud toon je de informatie ook nog eens op een duidelijke grafische wijze. De informatie op je website is zo nog beter vindbaar.

 

En nog veel meer functionaliteiten


Pencilplus nog meer functionaliteiten. Denk aan:

  • een veel gestelde vragen plugin

  • formulieren

  • mogelijkheden om je social media te koppelen

  • een op maat gemaakte 404-pagina

  • een zoekfunctie


 

Ook koppelingen met Google Analytics, Hotjar en Facebook Pixels wordt standaard meegeleverd. En voor websites die opnieuw worden ontwikkeld, regelt Pencilpoint de 301-redirects.
  • functionaliteiten

Tags